За нас

Екип

home-img-1 Д-р Маргарита Дичева

Здравейте! Казвам се Маргарита Дичева. Лекар съм. Завърших медицина през 1992 г. През 2000 г. защитих специалност Вътрешни болести.

След повече от 10 години стаж разбрах, че резултатите от лечението с конвенционалната медицина не ме удовлетворяват напълно. Насочих се към холистична терапия, включваща лечение със СКЕНАР, здравословно хранене, двигателен режим. Резултатите са много добри. Поддържам квалификация с участие в множество обучения в България и чужбина. Диагностиката с Тъмнополеви микроскоп изключително ми помага, за да предлагам най-разумните решения на моите пациенти за здравословен начин на живот. Със съпруга ми, който също се занимава дълги години с холистична терапия, решихме да създадем този център,  за да сме полезни и да предадем знания и опит на хората, които искат да са здрави.

https://scenardicheva.com/

 

home-img-2 Димитър Дичев

Боуен терапевт         

След няколко годишно обучение по Боуен терапия, акредитирано от Австралийската Академия по Боуен терапия (ААБТ) съм дипломиран Боуен терапевт с най-високата степен за обучаващ се. В моята практика през годините съм се убедил, че най-добри резултати се постигат с прилагането на комплексен подход, включващ към процедурите хранителен и двигателен режим, антистресови програми, детоксикация и др.

https://bowentherapy.wordpress.com/

 

home-img-3 Милена Христова

Aкушерка съм със стаж към 30 години в системата на Здравеопазването. Знам, че да мечтаеш за дете и да го очакваш е едно от най-вълнуващите преживявания за хората. С годините се научих да познавам хората и да помагам при проблеми с физическото и психическото здраве.

През 1999 година започнах участие в „Училище за родители – Мечта” като лектор по медицинските теми за бременността и раждането. В обучението участват и двамата родители, както и бабите, ако имат желание да чуят нещо ново. За работата ми в това направление се наложи да се запозная с много теми и методи за работа с малки групи.

Продължавам да ходя на различни образователни курсове и винаги научавам нещо ново. Имам обучение по Когнитивно поведенческа психотерапия с работа под супервизия, обучение по Су-джок терапия – система за лечение върху дланите и ходилата, курс по Хюмън дизайн, повече от 20 години посещавам лекции и курсове по Астрология и продължавам да се обучавам в това направление.

Извън обученията имам и други пристрастия и интереси в свободното време. Пиша стихове и имам издадена стихосбирка през далечната 1996 год. със заглавие „Забранена любов”. В онези години забранената любов беше писането на стихове без да си член на някое писателско дружество. Е, и това отмина! Друго хоби ми е плетене на една кука и в последните години правене на бижута от бижутерска тел и естествени камъни. Всичко това ме зарежда и отвежда в един ефирен свят на красота и изящество, където е добре да се ходи понякога, за да се заредиш със светлина и любов.

В програмата ме доведе общото виждане за света и хората с техните здравословни проблеми. Светът е болен от безчувственост, незнание и невежество, граничещи с глупост и мързел. Когато човек е сам се обезверява, няма мотивация, не се обича истински и не си помага. „Стъпка по стъпка” е добра форма за излизане от тази тъмнина и светъл лъч за здравето и благосъстоянието на хората.

Готова съм да го направим заедно! Аз ще съм една от вас!


 

Партньори

Вижте нашата ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА

Услуги, предоставяни от нашите партньори включени в цената на програма „Здрави и елегантни“.

Благовеста Петкова

0878 240 451

Магистър по информатика,  СУ “ Кл. Охридски“ гр.София

Завършила съм  в Център за развитие   –  „ТРЕНЬОР ПО ГРУПОВО – ДИНАМИЧЕН ТРЕНИНГ  И ЕКСПЕРТ В ЦЕНТЪР ЗА ОЦЕНЯВАНЕ“,  с  Удостоверение за професионално обучение.

Убедена съм в това, че всеки трябва да се докосне до „Свободата на общуването“!  Има много и различни начини.  Аз ви предлагам: „Общуване в нова група с непознати хора“.

Вие ще сте главните действащи лица в играта, артистите на сцената. Ролите ще си изберете сами, сценария ще си го създадем заедно.

В играта ще разберем до колко умеем да отстояваме своята позиция, как общуваме с децата, колегите и приятелите. И още – каква информация предаваме – факти?  себеизява?  отношение? или апел?

И не на последно място – умеем ли да слушаме ?!?

За записване: blagovesta.popova@gmail.com ; 0878 240 451

Заниманията са включени в цената на програма „Здрави и елегантни“, но участието не е задължително! Все пак разчитаме на вашата любознателност и жажда за себепознание!


 

Услуги, предоставяни от нашите партньори невключени в цената на програма „Здрави и елегантни“. Можете да се възползвате от тях при желание и срещу съответното заплащане.

 home-img-3 Милена Христова

0888 003 917

Хороскопът е като огледало за човека. В него може да се открият много интересни неща, невидими за обикновените сетива. Има минало, настояще и бъдеще в много измерения, пластове и нива на развитие. Това е „мандала” – образ на небето при първото вдишване след раждането.

Преди повече от двадесет години поради трудности в отглеждането на децата се обърнах към звездите за помощ и подкрепа. Направих първия си хороскоп и започнах много неуверено да търся паралели между Небето и Земята, да разбирам себе си, близките и другите хора. Историята не популяризира, че много видни творци – хора на изкуството, учени, лекари и астрономи са били и добри астролози. Знанието за звездите и тяхното отражение върху хората се възражда и интереса става все по-силен, съзнателен и целенасочен. За всеки, който има любопитство към Астрологията и иска да си направи хороскоп, по време на оздравителната програма ще има възможност да си поръча астро-карта с 50% отстъпка от цените, публикувани на сайта www.astro-vega.com. Ще получи звездна карта и в лична среща ще коментираме хороскопа, ще може да задава въпроси и да получи отговорите веднага.

И … когато си вървите по пътя, не забравяйте да поглеждате нагоре – звездите ви светят, за да виждате пътеката по-ясно!


 

Венцислав Налбантов

0899 111 717

През 1999г. завърших курс по екстрасензорика и радиестезия при Мария Мандаджиева от гр.Варна. След това започнах активно самообучение по методите на Тюрен, Падей, Иван Тодоров, Валентин Маринов и на руснаците Людмила Пучко и Георгий Бадей, след което си изградих собствен метод за диагностика, отстраняване на негативи и лечение на органи. През 2008г. завърших и курс за рейки терапия. Повече от 10 години практикувам радиестезична диагностика, отстраняване на негативи и техните последствия и съм изключително доволен от постигнатите и споделени резултати от хората с които сме работили.

  • Диагностика – 20 лв.
  • Начини за подаване на енергия към неработещи чакри и затваряне на пробивите в защитната обвивка – 0 лв.

  • Корекция на енергиен двойник – 20 лв.
  • Диагностика на органи, жлези, лекарства, добавки, храни, козметика – 20 лв.
  • Изчистване на стрес – 20 лв.
  • Начини за защити от вредни подпочвени и космически влияния и изчиствания на същите – 20 лв.
  • Начини за подаване на енергия към неработещи чакри и затваряне на пробивите в защитната обвивка – 0 лв.

Тези цени са специално за участниците в програмата на центъра и са с 30% намаление !