Резервация

7 Причини да се детоксикирате!

Милиони от нас, над половината от населението, страдат от FLC синдром. Това е, когато се чувствате ужасно. Понякога се изразява с леки симптоми като болки в ставите или мускулите, замъгляване на ума, умора, главоболие, алергии или газове, или с по-тежки проблеми като автоимунни заболявания, мигрена, астма, акне, раздразнителни черва, рефлукс, артрит или по-зле.

Детоксикацията може да е вашето решение на тези и други проблеми. И така, знам, че думата „детоксикирам“ може да бъде свързана с някои неприятни значения. Може да си представите, че пиете някакви странни смеси, че сте постоянно гладни, че трябва да търчите към банята постоянно, или да страдате и да се ограничавате по друг начин.

Когато използвам думата „детоксикирам“, имам предвид научно разработена медицинска детоксикация от захари и всички неща, които се преобразуват в захар. Забавната част е, че се прави просто като премахнем вредните неща и добавим полезните – много от полезните неща. Може би трябва да го нарека „Да се чувстваш добре“ или „План на полезните неща“.

Една интелигентно разработена програма за детоксикация ви помага да се отървете от много повече от просто нежеланите килограми. Това е вашият шанс да излекувате тялото си на всяко ниво.

Да, вие ще изгубите килограми, но също така ще разберете, че енергията, сънят и настроението ви се подобряват, това че хронични заболявания, включително болки в ставите, храносмилателни проблеми, автоимунни заболявания, главоболие, проблеми с паметта и замъгляване на ума, синузит, и алергични реакции, дори акне, екзема и псориазис ще се подобрят или изчезнат напълно. Дори вашето сексуално желание и функциониране може да се подобри.

Мога да се сетя за хиляди ползи от детоксикацията, но нека разгледаме тези 7:

1. Ще се чувствате по-добре. Когато се детоксикирате, вие ще се чувствате жизнен, радостен и изпълнен с енергия. Дори ако сте слаб, но имате симптоми на токсикация като умора, замъгляване на ума, болки, храносмилателни проблеми, алергии и главоболие, детоксикацията може да ви помогне да се излекувате бързо. Повечето от нас не свързват това какво ядем с това как се чувстваме. В моята 10-дневна програма „чувствай се добре с полезни неща“ – програмата в моята книга, „Решение на проблема с кръвната захарс 10 дневна детоксикираща диета“ – вие ще се научите как да се справяте с ненужни страдания. Да започнете да се чувствате добре е само на няколко дни разстояние.

2. Ще загубите килограми. Научните обосновки са ни убедили, че отслабването е резултат от приемане на калории и изхвърляне на калории, енергиен баланс, по-малко ядене и повече упражнения. Как това работи за вас? Вероятно не особено много! Проблемът е, че научно установеното не е установено научно. Науката казва, че калориите от захарта и брашното са МНОГО различни. Първо, те водят до пристрастяване и преяждане. Второ, те покачват инсулина и възпаленията, поради което се натрупват мазнини в коремната област и се блокира способността ви да се чувствате сити. Присъдата е ясна: захарните калории са по-вредни от всички останали хранителни калории. Захарта покачва инсулина и предизвиква възпаления, двоен удар, който със сигурност ще попречи на всеки опит за дълготрайно отслабване. Когато се детоксикирате, вие премахвате отвратителни токсини (включително захар!), които държат теглото ви като заложник.

3. Ще се откажете от ненаситния апетит. Към захарта и брашното се пристрастяваме биологически. По това становище науката е ясна и категорична. И все пак, ние обвиняваме пълните хора за това, че са мързеливи чревоугодници, което води до срам и вина. Аз съм тук, за да ви кажа, че вината не е ваша. Тялото ви е измамено от хранителната индустрия. Те вражески са взели контрол над формирането на вкусовите ви възприятия, химичните процеси в мозъка, хормоните и метаболизма ви. Повече от 300 души, членове на хранителни индустрии са споделили информация с Майкъл Мос в книгата му „Сол, захар и мазнини“, като обясняват, че наемат „специалисти по ненаситен апетит“, за да създадат „блажената точка“ на „джънк-фуд“ продуктите, за да създаде „тежки потребители“ и да увеличи „стомашния дял“. Захарта е новият никотин. Всъщност, захарта е осем пъти по-пристрастяваща от кокаина. Ако се опитвате да отслабнете чрез сила на волята, ще се провалите. Детоксикацията ви позволява да се откачите от пристрастяващата сила на захарта, тестото, както и на хипер-преработените и хипер-апетитни подобни на храни субстанции.

4. Ще отстраните храните, към които имате непоносимост. Интелигентно разработена детоксикация също така ще елиминира храните, към които тялото ви може да реагира като причинява възпаления и много други симптоми. Двете най-чести и вредни нетолерантни реакции са към глутен и млечни продукти. Много хора не осъзнават, че имат скрита непоносимост към храната. Това не са действителни алергии, като към фъстъци и ракообразни, от които се подува езикът, запушва се гърлото, създават се натрупвания и могат да ви убият за минути. Те са по-леки реакции към ежедневната храна.

5. Ще презаредите! Всички ние сме се отклонили от начина на живот, който да поддържа здравето ни: твърде малко сън, твърде малко упражнения, твърде много вредна храна, твърде много стрес, не достатъчно време са самите себе си. Най-добрият начин да презаредите тялото си е чрез детоксикиране. Лесно, с вкусна храна. Без токсини или пристрастяващи вещества, под което имам предвид захар, брашно, преработени храни, кофеин и алкохол. Практики, с които да полагате грижи за себе си: дълбоко дишане, сън от 7 до 8 часа на вечер, малко упражнения и любов към вас самите. Всичко това работи в полза да възвърнете тялото и ума си обратно към изначалното им здравословно състояние.

6. Сексуалният ви живот ще се подобри. Балансът между сексуалните хормони, токсичността и здравословните нива на инсулин са по-свързани помежду си, отколкото някога сте предполагали. Внушено ни е, че понижаването на сексуалния импулс и други симптоми са нормални с нарастването на възрастта. Не са нормални. Срив на сексуалното желание при жени и мъже, които посягат към „малкото синьо хапче“ не е необходимо да бъдат част от процеса на остаряване. Вредни навици като пиене и пушене, излагане на токсини в следствие на средата и хроничен стрес намаляват баланса между сексуалните хормони. След като се детоксикирате, вие премахвате токсините – включително захар – които създават хормоналния дисбаланс и сеят хаос в метаболизма. Веднъж щом разберете как инсулинът може да повлияе на останалите хормони (включително сексуалните ви хормони), започвате да правите връзката между това как токсичната храна и токсичната среда могат да съсипят сексуалния ви живот.

7. Ще стигнете до корените на вашата мотивация и избори. Когато се детоксикирате, трябва да изследвате мислите и вярванията си, и изборите, които не спомагат за постигане на най-великите очаквания за това кой сте. Детоксикирането ще ви помогне бързо да се почувствате по-добре и ще ви покаже как здравето, енергията, загубата на тегло и да, дори щастието са достижими за онези от вас, които използват храната като лекарство и направят няколко малки промени в своята ежедневна рутина. Веднъж щом усетите какво е усещането да се чувствате добре, да се отървете от замъгляването на ума, ненаситния апетит, болки в ставите, умора, излишно тегло и безброй други хронични проблеми, тогава ще разберете, че има път напред.

5 начина да се детоксикирате умно

И така, сега знаете защо имате нужда от детоксикиране, как да го постигнете без болки и страдание? Как да намерите пряк път към това да се чувствате страхотно?

Ето ви една малка тайна, която хранителната индустрия, медицинските учреждения и Голямата Фармация не искат да знаете: Повечето от нас сме на само на няколко дни от здравето и щастието. Дори да се чувствате ужасно или дори да имате хронично заболяване, храната е най-силното лекарство на планетата, с което да се оправите. Ето 5 начина да го сторите:

1. Спрете изцяло вредните навици и си вземете почивка от пристрастяващите субстанции.Няма друг начин да се откажете от едно истинско психологическо пристрастяване, освен да го спрете напълно. Зависимите не могат да вземат само една линия кокаин или едно питие. Откажете се изцяло! Ако се детоксикирате по правилния начин, вие автоматично ще освободите невротрансмитерите и хормоните в тялото, без да изпитвате дискомфорт от промяната в храненето. Спрете всяка форма на захар, всички тестени изделия и всички изкуствени подсладители. Всички те предизвикват повишена нужда за още по-голям прием и забавят метаболизма, като водят и до затлъстяване.Това включва най-вече течните захарни калории, които ви карат да ядете повече през целия ден и предизвикват затлъстяване в коремната област. Също така, отървете се от всякакви транс или хидрогенерирани мазнини и мононатриев глутамат (следете за срити наименования). В идеалния случай, избягвайте всички пакетирани храни и се придържайте към истински свежите храни. И най-добрият начин да се детоксикирате е да се откажете от зърнените култури за 10 дни. Откажете се и от вредните неща, към които сте пристрастени. След захарта, кофеинът и шоколадът са най-честите такива.

2. Заредете се с протеин през деня. Протеин, протеин, протеин във всяко основно ястие, особено закуската, е ключът към балансираната кръвна захар и инсулин, като намалява копнежа за още храна и осигурява на черния дроб суровите материали, с които оптимално да се детоксикира. Започнете деня с домашни пресни яйца или протеинов шейк. Добавете към всяко хранене ядки, семена, яйца, риба, пилешко или месо от свободно отглеждани животни. Големината на порциите е от 113 до 170 гр. или около големината на дланта ви.

3. Яжте (правилните) въглехидрати неограничено. Да, точно така. Неограничени въглехидрати. Знаете ли, че зеленчуците са въглехидрати? И можете да ядете от тях колкото си поискате. Неограничени порции. Уловката е само една. Имам предвид само зеленчуците без нишесте като зелените, от семейство броколи (включително карфиол, борш и зеле), аспержи, зелени зърна, гъби, лук, тиквички, домати, копър, патладжан, артишок и пипер. Богати на сяра кръстоцветни зеленчуци, както и лук и чесън, прибавят допълнителна сила към ефекта от детоксикацията.

4. Преборете захарта с мазнини. Мазнини не е неприлична или забранена дума. Не мазнините ви правят дебели, а захарта. Мазнините ви засищат, балансират кръвната захар и ако е необходимо захранват клетките. Заедно с протеина, добавяйте подходящи мазнини при всяко основно и леко хранене, като добавяте ядки и семена, екстра върджин зехтин, кокосово масло, авокадо и омега-3 мазнини от риба.

5. Използвайте силата на приятелството, а не силата на волята. Забележително ново проучване показва, че затлъстяването е заразно. По-вероятното е да напълнеете, ако вашите приятели са с наднормено тегло, отколкото ако родителите или братята и сестрите ви са с такова. Но здравето също е заразно. В мащабно социално изследване, което проведох със своя приятел Ник Уорън, успяхме да постигнем резултати с15,000 души, които да отслабнат с 113,250 кг. за една година, като преминаха през програмата заедно. Те се срещаха в малки групи, помагаха си и се подкрепяха взаимно. И тези, които се справяха заедно постигнаха два пъти по-добри резултати в здравословното си състояние и борбата с килограмите. Аз го наричам „любовна диета“! Всеки има нужда от подкрепа. Намерете си приятел или сформирайте малка група и направете детоксикацията заедно.

0 0 гласа
Рейтинг
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Резервация

Резервирайте своето място в програмата „Здрави и елегантни“ още днес!

Резервация
Свържете се с нас