Резервация

Нашият екип

Запознайте се с нашия екип от приятелски настроени и висококвалифицирани специалисти.

д-р Маргарита Дичева

Лекар, Скенар терапевт

Здравейте! Казвам се Маргарита Дичева. Лекар съм. Завърших медицина през 1992 г. През 2000 г. защитих специалност Вътрешни болести.

След повече от 10 години стаж разбрах, че резултатите от лечението с конвенционалната медицина не ме удовлетворяват напълно. Насочих се към холистична терапия, включваща лечение със СКЕНАР, здравословно хранене, двигателен режим. Резултатите са много добри. Поддържам квалификация с участие в множество обучения в България и чужбина. Диагностиката с Тъмнополеви микроскоп изключително ми помага, за да предлагам най-разумните решения на моите пациенти за здравословен начин на живот. Със съпруга ми, който също се занимава дълги години с холистична терапия, решихме да създадем този център,  за да сме полезни и да предадем знания и опит на хората, които искат да са здрави.

Димитър Дичев

Боуен терапевт
След няколко годишно обучение по Боуен терапия, акредитирано от Австралийската Академия по Боуен терапия (ААБТ) съм дипломиран Боуен терапевт с най-високата степен за обучаващ се. В моята практика през годините съм се убедил, че най-добри резултати се постигат с прилагането на комплексен подход, включващ към процедурите хранителен и двигателен режим, антистресови програми, детоксикация и др.